Süper Lig'de son haftanın programı açıklandı Süper Lig'de son haftanın programı açıklandı

“Hata yapma lüksümüz yok. Dikkat edeceğiz, doğru davranacağız, örnek olacağız. Biz başaracağız.”

"Bütün gözler üzerimizde" dedi, "okyanusları geçip, derelerde boğulmayacağız" diye seslendi partililerine ana muhalefet lideri.

Özelden torpil iddialarına yanıt: Ufak tefek hatalar oluyor, hepsini geri aldırdım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart'ta Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kazanan Burcu Köksal’ı ziyaret etmek üzere kente gitti. Yerel seçimde partisinin elde ettiği başarının ardından önemli bir sınavda olduklarını dile getirdi. Son olarak Köksal'ın CHP Merkez İlçe Başkanının eşini aylık 120 bin lira maaş ile belediyeye ait kuruma hukuk danışmanı yaptığı iddiasıyla gündeme gelen torpil haberlerine ilişkin konuştu.

“Ufak tefek atama hataları oluyor. Bursa'da, Balıkesir'de, Adana'da geri aldırdım. Burada, başkalarının 500 bin liraya yapacağı işi 3 kişi 120 bin liraya yapacak olan kişiyi partili yakını diye geri aldırdım. Biz bu belediyeleri çocuğa, toruna, eşe dosta iş sağlamak, ihale verip, rant aktarmak için değil. Biz bu belediyeleri çocukların geleceğini kurtarmak için kazandık.”

Özelden torpil iddialarına yanıt: Ufak tefek hatalar oluyor, hepsini geri aldırdım

Özel, partililerine gelecek yerel seçimleri işaret ederek "sıkı çalışma" hatırlatması yaptı. “Herkes önümüzdeki 4 yıllık süreci ya da seçim yapılana kadar geçen süreci dayanışmayla, sabırla, iş birliğiyle çalışarak geçirin. Ülkemizin geleceğini düşünüyorsak bize fedakârlık ve çalışmak düşer.”

Özel'in ikinci durağı Eskişehir'di. Burada ise emeklilere yönelik konuştu. Maaşların az olduğunu dile getirdi. “Emekliler için 26 Mayıs Pazar günü saat 13'te Ankara’da bir büyük emekli mitingi düzenliyoruz. Emeklilerin sesini bütün Türkiye’ye duyuracağız.”