Milli mücadeleyi zafere taşıyan TBMM'de önceki akşam 23 Nisan Milli Egemenlik konseriyle başlayan bayram coşkusu yurt genelinde de dalga dalga yayılarak kutlanmaya devam ediliyor.

BAŞKAN ERDOĞAN ÇOCUKLARI KABUL EDECEK
Bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul edecek, TBMM'de düzenlenecek 23 Nisan Resepsiyonu'na katılacak.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan duyuruya göre ise; 23 Nisan'da Ankara, İstanbul ve İzmir'de metro ve kent içi raylı sistemler ücretsiz olacak.

Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık Bakan Işıkhan açıkladı! Yurt dışında yaşayanların sosyal güvenlik işlemlerine kolaylık

TBMM 104 YAŞINDA

Düşman işgali altındaki Anadolu ve Rumeli topraklarında, Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 104 yıl önce 23 Nisan'da açıldı. TBMM'nin açılışı, kurtuluş mücadelesinin en önemli safhalarından birisi oldu.