Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel seçimlerde yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptıkları görüşmenin detaylarını anlattı.

Özel’in kendisine yaptığı teklifi reddettiğini duyuran Soyer, paylaşımının tamamında şunları yazdı:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in davetiyle Ankara’da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim.

Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim.”

SOYER'DEN TEKLİFE RET!

Siyasi cezalandırma yapıldığını söyleyen Tunç Soyer, dün Özgür Özel'in davetiyle Ankara'ya gitti. İddiaya göre yerel seçim çalışmalarında umduğu desteği bulamayan Özel, Tunç Soyer'den destek istedi. Ancak Soyer, teklifi reddetti.

tunç soyer-6

SOYER'DEN 'ENDİŞELİYİM' MESAJI

Özgür Özel ile yaptığı görüşme hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Tunç Soyer, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim" dedi.