Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlham Aliyev ile görüştü

Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için girişimlere başladı.  Kadroda ciddi bir değişikliğe gidecek olan bordo mavililer, transferlerin büyük bölümünü sezon öncesi kampına yetiştirmeyi planlıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, VavaCars Fatih Karagümrük ile oynanan kupa maçının ardından 3 transferin sonuçlandığını ve 2 oyuncuyla da imza aşamasına gelindiğini söylemişti.

Bearasic ve Lundstram ile anlaşma sağlandı

Karadeniz ekibi, Glasgow Rangers ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Hırvat sol bek Borna Barisic ve İngiliz orta saha John Lundstram ile anlaştı.

İki oyuncu için de herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olan Trabzonspor, Barisic ve Lundstram ile ön protokol imzaladı.

Denis Dragus da tamam

Trabzonspor'un transfer gündeminde Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki başarısıyla dikkat çeken Denis Dragus da yer alıyor.

Rumen yıldızla el sıkışan bordo mavili ekip, Dragus'un kulübü Standart Liege ile bonservis konusunda da anlaşarak transferi noktaladı. Dragus için Belçika ekibine yaklaşık 1 milyon 700 bin avro bir bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.

Muhammed Cham yolda

Transfer için geri sayıma geçilen bir diğer oyuncu ise Clermont'un Avusturyalı yıldızı Muhammed Cham...23 yaşındaki futbolcuyla anlaşan Trabzonspor, Fransız kulübüyle bonservis pazarlıklarını da yoğun şekilde sürdürüyor.

Laszlo Benes için görüşmeler sürüyor

Karadeniz ekibi Hamburg'da kariyer sezonunu geçiren Laszlo Benes için de temaslarına davam ediyor.

Cihan Çanak, Eray Cömert, Can Bozdoğan ve Mustafa Eskihellaç... 

Bu arada Trabzonspor kadroda kaliteli yerli oyuncu sayısını da artırmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Bu doğrultuda Standart Liege'in genç kanat oyuncusu Cihan Çanak, Valencia'nın Nantes'a kiraladığı 26 yaşındaki stoper Eray Cömert, Utrechtli orta saha Can Bozdoğan ve Gaziantep Futbol Kulübünden Mustafa Eskihellaç gibi isimler için çalışmalar yapılıyor.