Katliamın gerçekleştiği tarihte TCDD Genel Müdürü olan İsa Apaydın’ın yöneticisi olduğu şirkete Hatay’ın altyapısı işi verilmesini hatırlatan Özel, "Erdoğan 'Siz mağdurdan yanasınız ama biz katilin tarafındayız' dedi. Sen kimin arkasında durursan dur, biz mağdurun yanında durmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, iki gün önce görülen Çorlu Tren Katliamı davası için Tekirdağ'a geldiğini hatırlatarak AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. 

CHP Genel Başkanı, Çorlu Tren Katliamı'nın gerçekleştiği tarihte TCDD Genel Müdürü olan İsa Apaydın’ın yöneticisi olduğu şirkete Hatay’ın altyapısı işi verilmesini anımsatarak "Erdoğan 'Siz mağdurdan yanasınız ama biz katilin tarafındayız' dedi. Sen kimin arkasında durursan dur, biz mağdurun yanında durmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı

Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in Proje Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.

Kabine Toplantısı sona erdi Kabine Toplantısı sona erdi

Özel, ayrıca "İzmirlilere 'aman rozet kullanmayın, benim resmimi bile asmayın belki o zaman şansınız olur diyen riyakar da Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değildir" şeklinde konuştu.