41 yaşındaki güzel oyuncu Nesrin Cavadzede, gerek kariyer hayatı gerekse özel hayatıyla gündem olan ünlüler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu, kırmızı elbisesiyle çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Oyuncunun pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

1-399

Güzel oyuncunun kırmız elbisesiyle birlikte kırmızı çorap giymeyi tercih etti.

2-287

Başarılı oyuncunun cesur kombini takipçilerinden tam not alırken, fotoğraflarına "Sen dünyanın en güzel kadınısın", "Seni çok seviyorum kraliçem", "Yine nefesleri kesti" gibi yorumlar yapıldı. Güzel oyuncu, paylaşıma "Le look" notunu düştü. 

3-194

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

Nesrin Cavadzede, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de doğdu ve Türkiye'ye 1993 yılında 11 yaşındayken geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olduktan sonra 2 yıl boyunca Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. Türkçenin yanı sıra İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca bilmektedir. 

4-121

Üniversiteden sonra Yersiz Yurtsuz dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım attı ve projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın Aşk Üçlemesi'nin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde yer aldı. Bu filmdeki rolüyle Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivallerinde "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görüldü. Bu başarının ardından yine yönetmenliğini Cemal Şan'ın yaptığı Acı filminde rol aldı ve sergilediği performansla eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı.

12 gözaltı, 170 şüpheli hakkında adli işlem! 12 gözaltı, 170 şüpheli hakkında adli işlem!