Avukat Feyza Altun'un yargılandığı davada karar belli oldu Avukat Feyza Altun'un yargılandığı davada karar belli oldu

İYİ Parti'de düzenlenen olağanüstü kongrede partinin yeni genel başkanı olarak koltuğa Müsavat Dervişoğlu oturdu. Müsavat Dervişoğlu'nun rakibi olan Trabzonlu Koray Aydın'ı desteklediğini daha önce açıklayan İYİ Parti Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiği duyurdu. Koray Aydın ve kendisine haksızlık yapıldığını belirten Bıyık, "Seçilen genel idare kurulundaki arkadaşların partiyi çok ileriye taşıyacağına inanmıyorum" ifadelerini kullandı.
"YOL HARİTASI ÇİZECEKLERİNE İNANCIMI KAYBETTİM"

İyi̇ Parti'de Müsavat Dervişoğlu Istifası!
Mustafa Bıyık, yaptığı açıklamada, "Partinin başarıya ulaşamayacağına inanıyorum. Bugün baktığımız zaman İYİ Parti'de yönetim kademesinde olan insanlar 31 Mart öncesinde de olan insanlar. Yeni bir plan üreterek yeni bir yol haritasına çizeceklerine dair inancımı kaybettim. Yüzde 20'lik bir partiyken yüzde 4'lere düşmeyi hak etmiyorduk. Kendime yeni bir yol haritası çizmeye karar verdim." ifadelerini kullandı.
İYİ PARTİ'NİN TRABZONDA KAZANDIĞI TEK İLÇEYDİ
İYİ Parti yerel seçimlerde ülke genelinde 3,77 oy oranıyla 1 il, 24 ilçe ve 7 belde kazanmıştı. Mustafa Bıyık'ın Belediye Başkanı seçildiği Yomra ilçesi, İYİ Parti'nin Trabzon'da kazandığı tek ilçe konumundaydı.