İstanbul Sarıyer'de yalnız yaşayan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Haşim Çınar 6 Mart Çarşamba günü evinden çıktı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı.İstanbul’da şüpheli ölüm: 12 gündür aranıyordu cesedi orada bulundu!

Çınar'ın cenazesine 12 gün sonra Cumhuriyet Mahallesi'nde boş bir arazide ulaşıldı. İddiaya göre, Kefeliköy Bayırı'nda yürüyüş yapan vatandaşlar bir kişinin yerde hareketsiz yattığını fark etti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul’da şüpheli ölüm: 12 gündür aranıyordu cesedi orada bulundu!

Beşiktaş'a iki futbolcudan kötü haber Beşiktaş'a iki futbolcudan kötü haber

Polis, yaşlı kişinin cenazesinin bulunduğu alana şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekibi, ceset ve çevresinde inceleme yaptı.

İstanbul’da şüpheli ölüm: 12 gündür aranıyordu cesedi orada bulundu!

Yapılan incelemede bulunan cesedin 6 Mart günü kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Haşim Çınar'a ait olduğu tespit edildi.

İstanbul’da şüpheli ölüm: 12 gündür aranıyordu cesedi orada bulundu!

Yapılan incelemelerin ardından Haşim Çınar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çınar'ın düştüğü yerde başını taşa çarparak hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.