Zehirlenme Haberleri

zehirlenme haberleri ve güncel zehirlenme gelişmeleri, zehirlenme ile ilgili tüm video, zehirlenme fotoğrafları ve zehirlenme haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Uşak'ta bir iplik fabrikasında çalışan 19 işçi zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındı.

GÜNDEM

Kayseri’de bir okulda, öğrenciler yedikleri köfte ekmek nedeniyle, zehirlendi. Olayda, 23 öğrenci hastaneye kaldırılırken, soruşturma başlatılacağı bildirildi.

GÜNDEM

Aydın'da bir okulda, öğrencilerin kermeste yedikleri yemekten zehirlendikleri bildirildi. Olayda, 32 öğrenci, mide bulantısı şikayetiyle hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM

Kastamonu'da sobadan sızan gazdan zehirlenen Mustafa ve Ayşe Topuz çifti yaşamını yitirdi.

GÜNDEM

Denizli'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Şevket Yavuz Üstüner ve annesi Rukiye Kasap hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM

Arnavutköy'de asker mevlidinde dağıtılan yemeği yiyen yaklaşık 50 kişi zehirlendi. Rahatsızlanan vatandaşlar ambulanslarla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde 14 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü öğrenildi. Gökçeada Belediye Başkan Vekili Ercan İpek konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Bu...

GÜNDEM

Soçi açıklarında gemideki metan gazından zehirlenerek hayatını kaybeden 3 balıkçıdan 2'si Samsun'da toprağa verildi.

GÜNDEM

Yalova’nın Altınova ilçesinde tersane işçilerinin kaldığı otelde sobadan sızın karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı.

GÜNDEM

Konya'da, oturduğu evi ilaçlayıp, üst katta oturan ev sahibinin torunu Ahmet Enes Temel'in zehirlenerek ölümüne neden olan Suriye uyruklu Abdülkerim...

GÜNDEM

İzmir'in Çiğli ilçesinde, farklı noktalarda zehirlenmiş olarak bulunan 13 sokak köpeğinden 11’i öldü, 2'si ise tedaviye alındı.

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM) İstanbul'da lodos nedeniyle soba zehirlenmelerine karşı uyardı.