Yollar Haberleri

yollar haberleri ve güncel yollar gelişmeleri, yollar ile ilgili tüm video, yollar fotoğrafları ve yollar haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Ankara’da etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle ulaşım aksadı, tarım alanları beyaza büründü.

GÜNDEM

İstanbul'da Üsküdar ve Şişli'de yarın gerçekleştirilecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" ve "Bizim Sokak" etkinliği kapsamında 06.00-11.00 saatleri arasında bazı...

GÜNDEM

Beşiktaş'ta düzenlenecek olan "Wing For Life Run 2024" etkinliği nedeniyle bazı yollar saat 12.00-17.00 arasında trafiğe kapalı olacak.

GÜNDEM

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılırken sabah saatlerinde Megakent'te trafik yoğunluğu yüzde 20 seviyelerinde...

GÜNDEM

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

GÜNDEM

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek 19. İstanbul Yarı Maratonu için bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

GÜNDEM

İstanbul'da, 21 Nisan Pazar günkü BtcTurk Boğa Koşusu kapsamında saat 07.00 ile 12.00 arasında Üsküdar'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

GÜNDEM

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin araçlarıyla dönmeye başlaması hareketliliğe neden oldu.

GÜNDEM

İstanbul'da oy kullanma işlemi sürerken yollar boş kaldı. Trafik yoğunluğu Anadolu Yakası'nda yüzde 4, Avrupa Yakası'nda ise yüzde 8 ölçüldü.

GÜNDEM

Ankara'da bugün yapılacak olan "Açık Yer Toplantısı" sebebiyle bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

GÜNDEM

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 12 Mart Salı günü bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.

GÜNDEM

Ankara Emniyet Müdürlüğü, şehirde düzenlenecek bazı organizasyonlar nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.