Yol Haberleri

yol haberleri ve güncel yol gelişmeleri, yol ile ilgili tüm video, yol fotoğrafları ve yol haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün gece etkili olan sağanak nedeniyle yolda çökme meydana geldi. Çöken yol, güvenlik amacıyla şeritle kapatıldı.

GÜNDEM

Adana’da seyir halindeki bir kamyon, yolun çökmesiyle oluşan çukura düştü. Kamyonun tamamı neredeyse çukura gömülürken, olayda yaralanan olmadı.

GÜNDEM

İstanbul'da bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve 19. İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

GÜNDEM

Şişli'de, yol çökmesi sonucu çukura düşen park halindeki otomobil ile minibüs, vinçle kurtarıldı.

GÜNDEM

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında, bitişiğindeki yol çöktü. İnşaatın yanında bulunan bir bina tedbir amaçlı boşaltıldı.

GÜNDEM

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yolda meydana gelen çökme nedeniyle 5 katlı bir bina tedbir amacıyla boşaltıldı.

GÜNDEM

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin araçlarıyla dönmeye başlaması hareketliliğe neden oldu.

GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yolları akıllı ulaşım sistemleriyle donatmaya devam ettiklerini belirterek, 'Kooperatif ve Akıllı Ulaşım Sistemlerine (K-AUS)...

GÜNDEM

Maltepe'de bir süre önce tadilatı yapılan yolun yeniden çökmesi sonucu iki gecekonduda hasar oluştu.

GÜNDEM

Muş'ta kar ve tipi nedeniyle araçlarıyla yolda kalanlar kurtarıldı.

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi'de düzenlenen Cebeci Tanıtımları ve Halk Buluşması programında vatandaşların tepkisine maruz kaldı. Kullandıkları...

GÜNDEM

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde pazar yeri ve yaşam alanı bölgesinde yol çöktü. Şans eseri yoldan kimsenin geçmemesi nedeniyle de faciadan kıl...