Tutuklandı Haberleri

tutuklandı haberleri ve güncel tutuklandı gelişmeleri, tutuklandı ile ilgili tüm video, tutuklandı fotoğrafları ve tutuklandı haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Bahçelievler'de bir evde dans eden kadının videosunu habersiz çekip sosyal medyada yayınlayan şahıs tutuklandı.

GÜNDEM

Elazığ’da kız öğrencileri istismar ettiği gerekçesiyle hakkında yapılan şikayet sonrası gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda öğretmeni darp eden veli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM

Eskişehir'de, eşi ile kızını sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi’yi engellemeye çalışırken bıçakla yaralayan Daşkıran’a verilen beş yıllık cezası...

GÜNDEM

İstanbul'da vergi borcu olan bir kişiden rüşvet istedikleri belirlenen vergi dairesinde çalışan 2 memur tutuklandı.

DÜNYA

Rusya'da, rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov'un soruşturma süresince tedbir amaçlı tutuklu kalmasına karar verildiği bildirildi.

GÜNDEM

İzmir Şehir Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını tehdit ettiği iddiasıyla "beyaz kod" verilen ve gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

GÜNDEM

Manisa'nın Salihli ilçesinde, şantiye bekçisinin pompalı tüfekle vurulmuş halde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

GÜNDEM

Adana'nın Seyhan ilçesinde polis memuruna silah doğrulttuğu ve mukavemette bulunduğu gerekçesiyle CHP'li Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü tutuklandı.

GÜNDEM

İstanbul Beyoğlu'nda, bir kafede asker üniformasıyla servis yapan şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.

GÜNDEM

Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atan ve 'Alevilerin neden bir PKK'sı olmalıydı' başlıklı yazıyı yazarak terör örgütü propagandası yaptığı...

GÜNDEM

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti’den belediye meclis üyesi seçilen Y.D. tutuklandı.