Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılırken sabah saatlerinde Megakent'te trafik yoğunluğu yüzde 20 seviyelerinde...

GÜNDEM

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde düzenlenecek etkinlikler sebebiyle Ankara'da bazı yolların araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

GÜNDEM

İstanbul'da haftanın ikinci günü mesai bitiminde trafik yoğunluğu yüzde 76'ya ulaştı.

GÜNDEM

Megakentin bazı bölgelerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı. Özellikle Anadolu Yakası'nda yoğunluk yüzde 83'e ulaştı.

GÜNDEM

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada 8 kişi yaralandı.

GÜNDEM

İstanbul'da bugün gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve 19. İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

GÜNDEM

İstanbul’da yarın düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe...

GÜNDEM

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 28 Nisan Pazar günü düzenlenecek 19. İstanbul Yarı Maratonu için bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

GÜNDEM

İstanbul'da, kuvvetli yağış trafikte aksamalara neden olurken Büyükçekmece'de yolda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.

GÜNDEM

İstanbul'da, yağışlı havanın da etkisiyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu.

GÜNDEM

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin araçlarıyla dönmeye başlaması hareketliliğe neden oldu.

GÜNDEM

Bayram tatilinin ilk 6 gününde 48 kişi hayatını kaybetti, 6 bin 184 kişi yaralandı.