THY Avrupa Ligi Haberleri

THY Avrupa Ligi haberleri ve güncel THY Avrupa Ligi gelişmeleri, THY Avrupa Ligi ile ilgili tüm video, THY Avrupa Ligi fotoğrafları ve THY Avrupa Ligi haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

THY Avrupa Ligi yönetimi, Fenerbahçe Beko-Monaco maçının ardından yaşananlar olaylar nedeniyle sarı-lacivertli kulübe para cezası verdi.

GÜNDEM

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko, play-off çeyrek final serisi ilk maçında yarın deplasmanda Monaco'ya konuk olacak.

GÜNDEM

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 34. ve son haftasında uzatmaya giden maçta Yunanistan'ın Olympiakos takımına deplasmanda 84-81 mağlup oldu.

GÜNDEM

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko play-off'ta AS Monaco ile Anadolu Efes ise play-in'de Virtus Bologna ile eşleşti.

GÜNDEM

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 34. ve son haftasında yarın Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk olacak.

GÜNDEM

Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun son 2 haftasına girilirken, play-off ve play-in'e kalma...

GÜNDEM

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'yı 97-76 yendi.

GÜNDEM

THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında Anadolu Efes, Almanya'nın Alba Berlin ekibini 85-84 mağlup etti.

GÜNDEM

THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında Anadolu Efes, Almanya'nın Alba Berlin ekibini 85-84 mağlup etti.

GÜNDEM

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 mağlup etti. Fenerbahçe Beko, attığı 24 üçlükle THY...

GÜNDEM

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında konuk ettiği Almanya'nın Bayern Münih ekibini 109-86 yendi.

GÜNDEM

THY Avrupa Ligi'nin 26. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko mücadeleyi...