Teknik direktör Haberleri

teknik direktör haberleri ve güncel teknik direktör gelişmeleri, teknik direktör ile ilgili tüm video, teknik direktör fotoğrafları ve teknik direktör haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Trendyol 1. Lig'de play-off oynayacak olan Kocaelispor, teknik direktör Mustafa Gürsel ile yollarını ayırdı.

GÜNDEM

UEFA, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a Sparta Prag maçında verdiği 2 maçlık men cezasını onadı.

GÜNDEM

Sakaryaspor, teknik direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrıldığını açıkladı.

GÜNDEM

Bu sezon Süper Lig'de kalma savaşı veren Konyaspor, Fahrudin Omerovic'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ali Çamdalı'nın getirildiğini duyurdu. İşte tüm...

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig temsilcisi TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına devam ediyor. Yeni...

GÜNDEM

Bursaspor'da teknik direktör Ümit Şengül dönemi sona erdi.

GÜNDEM

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdıkları teknik direktör Fernando Santos ve yardımcılarıyla vedalaştı.

GÜNDEM

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'da teknik direktör Mustafa Dalcı'nın yerine Levent Devrim'in göreve getirildiği bildirildi.

GÜNDEM

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Teknik Direktör Mustafa Dalcı ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

GÜNDEM

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında evinde Eyüpspor'a 3-2 yenilen Teksüt Bandırmaspor'da teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı.

GÜNDEM

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Eskişehirspor, teknik direktörlük görevine Önder Karaveli'nin getirildiğini açıkladı.