MSB duyurdu Haberleri

MSB duyurdu haberleri ve güncel MSB duyurdu gelişmeleri, MSB duyurdu ile ilgili tüm video, MSB duyurdu fotoğrafları ve MSB duyurdu haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK'lı teröristin Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

GÜNDEM

Sınırdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı.

GÜNDEM

MSB'den yapılan açıklamaya göre 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Asos bölgesine icra edilen hava harekatıyla 4 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 ve Hakurk bölgesindeki 1 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 2 PKK'lı terörist düzenlenen hava harekatıyla öldürüldü.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Pençe ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.