Kafa kafaya Haberleri

kafa kafaya haberleri ve güncel kafa kafaya gelişmeleri, kafa kafaya ile ilgili tüm video, kafa kafaya fotoğrafları ve kafa kafaya haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Nilüfer ilçesinde seyir halinde olan 2 hafriyat kamyonu kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Polis kazayla ilgili...

GÜNDEM

İstanbul Sarıyer’de, ters yola giren otomobille hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak...

GÜNDEM

Edirne’de feci bir kaza meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Nevşehir’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

GÜNDEM

Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunda tır ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Edirne'de alkollü sürücünün kullandığı otomobilin başka otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobil ile belediye otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM

İzmir'in Bayraklı ilçesinde otomobil ile belediye otobüsünün kafa kafa çarpıştığı kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

GÜNDEM

Bartın'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.