Batı Şeria Haberleri

Batı Şeria haberleri ve güncel Batı Şeria gelişmeleri, Batı Şeria ile ilgili tüm video, Batı Şeria fotoğrafları ve Batı Şeria haberleri UHA sitemizde


DÜNYA

Batı Şeria'da, İsrail askerlerine ait bir buldozerin Tulkerim'deki bir evi yıkması sonucu 2 Filistinli yıkıntının altında kalarak öldü.

DÜNYA

Batı Şeria'nın kuzeyinde işgalci İsrail ordusunun ateşi sonucu Filistinli ambulans şoförü hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Nablus kentine bağlı Beyta beldesinde yaşanan olaylarda 3 Filistinliyi yaraladı.

DÜNYA

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'da bir hastaneye baskın düzenleyerek, biri tedavi gören 3 Filistinliyi öldürdü.

DÜNYA

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'ya hava saldırısı düenledi. Düzenlenen hava saldırılarında 7 Filistinli yaşamını yitirdi.

DÜNYA

Filistin Esir İşleri Heyeti, İsrail güçlerinin Batı Şeria'da biri çocuk 15 Filistinliyi gözaltına aldı. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Batı...

DÜNYA

Filistin Milli Eğitim Bakanlığı'nın verilerine göre, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze ve Batı Şeria'da 3 bin 714...

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde şiddet olaylarından sorumlu aşırılık yanlısı İsrailli yerleşimcilere vize kısıtlaması getirileceğini açıkladı.