1 yaralı Haberleri

1 yaralı haberleri ve güncel 1 yaralı gelişmeleri, 1 yaralı ile ilgili tüm video, 1 yaralı fotoğrafları ve 1 yaralı haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde motosikletin önünde seyreden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi...

GÜNDEM

Hatay’da yolun karşısına geçmek isteyen 2 yayaya bir otomobil çarptı. Kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

GÜNDEM

Ankara'da "çöp dökme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Olayın detayları ise şoke etti.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü Ramazan Çelik ve araçtaki torunu Hasan Aras yaşamını yitirdi, 1 kişi de ağır...

GÜNDEM

Kütahya-Eskişehir kara yolunda gerçekleşen kazada, tır ile otomobil birbirine girdi. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, eşi yaralandı.

GÜNDEM

Hatay'ın Samandağ ilçesinde uçurumdan yuvarlanan araçta bulunan 2 kişiden biri hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM

Ankara'nın Çamlıdere ilçesine bağlı Dörtkonak köyünde bir evde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Eyüpsultan'da yolun karşısına geçmeye çalışan 2 yayaya araç çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

GÜNDEM

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde alkollü eğlence mekanında çıkan ve dışarıya taşan kavgada bir kişi tabancayla bacağından vuruldu.

GÜNDEM

Afyonkarahisar'da yük treninin çarptığı traktörde 1 kişi öldü, 1 kişide yaralandı.

GÜNDEM

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde meydana gelen patpat kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.