Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa haberleri ve güncel Şanlıurfa gelişmeleri, Şanlıurfa ile ilgili tüm video, Şanlıurfa fotoğrafları ve Şanlıurfa haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 25 yaşındaki fiziksel engelli genç girdiği suda boğuldu.

GÜNDEM

Şanlıurfa'da, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan A. A. (30), cinayet zanlısı düzenlenen operasyon ile yakalandı.

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde hayvan otlattığı esnada ortadan kaybolan 7 yaşındaki Ömer Faruk Y. DSİ’ye ait sulama kanalında ölü bulundu.

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 5...

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde traktörden düşen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte işçi Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti.

GÜNDEM

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobille hafif ticari aracın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 6 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde karşıdan karşıya geçmekte olan 4 kişiye otomobil çarptı. Kaza sonucunda babaanne Yıldız Canpolatlı ile torunu İsa Canpolatlı...

GÜNDEM

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi Curcup deresinde akıntıya kapılan çocuğun cansız bedeni bulundu.

GÜNDEM

Şanlıurfa'da 2. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

GÜNDEM

2023 Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Fenerbahçe yarın Şanlıurfa'da karşılaşacak.