Marmaris Haberleri

Marmaris haberleri ve güncel Marmaris gelişmeleri, Marmaris ile ilgili tüm video, Marmaris fotoğrafları ve Marmaris haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Muğla'nın Fethiye, Marmaris ve Bodrum ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Deniz Kuvvetleri gemisi ile Sahil Güvenlik...

GÜNDEM

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan’ın Rodos Adasına yakın noktada saat 22.26 da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNDEM

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 15.92 kilometre olarak kaydedildi.

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sobayı tutuşturmak için tiner dökerken yaşanan patlamada ağır yaralanan belediyede görevli işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GÜNDEM

AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 07:27'de Muğla Marmaris'te 4.4 büyüklüğünde, deprem meydana geldi.

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesi Siteler Mahallesi'nde bulunan bir araç parkındaki minibüste yaşayan Feridun T. (78) isimli vatandaş ölü olarak bulundu.

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan bazı vatandaşlar güneşli havayı fırsat bilip denize girdi. Deniz suyunun sıcak olduğunu belirten bir kişi ‘yüzmeyi...

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar vatandaşları endişelendirdi.

GÜNDEM

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için gittiği ormanlık alanda kaybolan kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları 30 gündür sürüyor.

GÜNDEM

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yakınları ile mantar toplamaya giden ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan 65 yaşındaki İsa Çiftçi her yerde...

GÜNDEM

AFAD’ın geçtiği son dakika bilgisine göre, Muğla’nın Marmaris ilçesinde saat 13.40’ta 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.