Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur'un açıklamalarından satır başları... 

"Temiz eller çağrısını yaparken söylemiştim, içeriden sürekli bir şeyler sızıyor diye. Kendi sistemleri bu şekilde ispat edilmiş oldu.

Önceden kurgulanmış bir şey TFF'den sızdırılıyor. Kırpılıyor. Bize haksızlık yapıldığında çoğu zaman konuşmadık. İletişimciler, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin açıklamalarını incelesin. Kim ne kadar pozitif, kim ne kadar açıklama yapmış! Hepsi konuşulsun. Kim bu işi geriyor, manipüle ediyor... Açıklanması lazım! Medya yöneticisi baskısıyla kimin görevine son verilmiş?

Milli okçu Mete Gazoz olimpiyatlar için "sıfırladı" Milli okçu Mete Gazoz olimpiyatlar için "sıfırladı"

Herkesin telefonu, banka hesapları ve mesajları incelensin. TFF'ye müracaat ettik. Hakemler, TFF üstünde çok ciddi baskı uygulanıyor. TFF bu konuda dik duramıyor. Bugünkü hareketleri takdire şayan. VAR kayıtlarının hepsi yayınlansın, sadece çağırıldığında değil.

Gerçekten kayrılarak, 90+'larda 8-10 puan alan bir takım var. Her hatadan sonra mağdur gibi açıklamalar yapılıyor. İnsan kendine dair bir hata yapılıyorsa öz eleştiri yapar.

Hiçbir şey kimsenin tırnağının kanamasından değerli değil. Birine bir şey olacaksa şampiyonluğun önemi yok. Kim şampiyon olacaksa olsun."