İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

"Konuyu Ali Bey gündeme getirdi. Yaklaşık 4-5 ay önce yaşandı. Ortak tanıdığımız bir arkadaşımız. Ali Bey'in söylediğinden farklı olarak, ortak kişi beni ziyaret etti ve Türk futbolundaki bu gergin ortamın ortadan kalkması için bana çağrıda bulundu. Bu görüşmeyi yapabileceğimizi söyledi. Ben ve Ali Bey bu görüşmeyi kabul ettik. Daha sonrasında Ali Bey, bir açıklamaya istinaden bu görüşmeyi iptal etti. Keşke o gün görüşebilseydik, keşke bu noktalara gelmeseydik."

"Vuku bulan olaylar, detaylı bir şekilde incelenmeli. Adil bir şekilde bunların önüne geçmek için gereken cezalandırmanın yapılması gerekli. Her seferinde halının altına süpürdüğümüz olaylar, bizleri bugüne hazırlamıştır. Galatasaray Spor Kulübü olarak şunun peşindeyiz; sporun yeşil sahalarda, parkelerde kalmasını ve dışarı taşarak polemiklere sebep olmasına karşıyız. Bu konuyla ilgili yapılması gereken adil yaptırımların gündeme gelmesinden yanayız. Bu görev TFF ve kamuya düşmektedir. Onların da gerekeni yapacağından eminim."

Fatih Sultan Mehmet'in ünlü portreleri Londra'da sergileniyor Fatih Sultan Mehmet'in ünlü portreleri Londra'da sergileniyor

"Ali Bey olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı. Bu ligden çekilme, Fenerbahçe'nin iç işidir. Galatasaray'ın geleneğinde rakiplerin iç işlerine karışmak gibi bir huyumuz yok. Fenerbahçe'nin genel kurulu, kendi arasında toplanacak ve karar alacak. Her ne kadar, geçmişte benzer söylemler yapıldıysa da Fenerbahçe genel kurulunun kendileri için en iyi kararı alacaktır. Bundan eminim. Galatasaray olarak rakiplerin iç işleriyle ilgilenmemiz söz konusu değil."

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

"7 Nisan'da oynanması gereken Süper Kupa finaliyle ilgili karar mekanizması TFF'dir. Galatasaray da gelişmeleri izlemektedir. Galatasaray, Türk futbolunun hayrı için, Türk futboluna faydası olacak her kararın arkasında durur."