MİT'ten vatandaşlara uyarı: Casuslara dikkat! MİT'ten vatandaşlara uyarı: Casuslara dikkat!

Zonguldak kent merkezindeki Madenci Anıtı'nın bulunduğu alanda düzenlenen halk buluşmasına katılan  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2014'te meydana gelen 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma'daki maden faciasının ardından büyük mücadele vererek taleplerini dile getirdiklerini belirtti. Özel, maden ocaklarında yaşanan acıların yüreklerini dağlamaya devam ettiğini belirtti. Özel, Zonguldak'ta emekli sayısının çalışan sayısından fazla olduğunu aktardı.
"BİZ UMUDU, SEVGİYİ, TÜRKİYE'NİN AYDINLIK YARINLARINI ÖRGÜTLÜYORUZ"
Özel, Türkiye'deki gençlerin dünyanın başka ülkelerinde hayal kurmasının en büyük beka sorunu olduğunu savunarak, "O yüzden bütün gençlerimize sesleniyoruz; enseyi karartmayın, umutsuzluğa kapılmayın. Ne demokrasiden ne sandıktan ümidi kesmeyin. Atatürk, cumhuriyeti ne genel başkanlara ne milletvekillerine ne parti meclisi üyelerine ne belediye başkanlarına emanet etti. Atatürk, cumhuriyeti gençlere emanet etti." ifadelerini kullandı.
"BÜYÜK BİR İTTİFAKIN İÇİNDEYİZ"
Eleştirilerini sürdüren Özel, "Belki bu seçimde ittifak yapmadık gibi görünüyor ama çok daha büyük bir ittifakın içindeyiz. Onların karşısında bizim ittifakımız, onlar Cumhur İttifakı'ysa biz Türkiye ittifakıyız." dedi. Özel, "Türkiye İttifakı"nın içinde sosyal demokrat, milliyetçi ve muhafazakar demokrat, yakasında güneş olan, yakasında olmasa da gözü güneş gibi parlayan iyi insanların olduğunu aktardı. 
Konuşmasının ardından 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde bölgede görev alan bir madenciye plaket hediye eden Özel, daha sonra il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıttı. Programda, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci Binici, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, parti meclis üyesi Nazan Güneysu, Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem ve partililer yer aldı.