Tekirdağ'da silahlı kavga: 1 ölü Tekirdağ'da silahlı kavga: 1 ölü

Semiramis Pekkan ablası Ajda Pekkan'la yaşadıkları ve unutamadığı çocukluk anısını anlattı. Sabah'tan Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Semiramis Pekkan, ablası Ajda Pekkan'ın çocukken çok yaramaz olduğunu belirterek anısını şu sözlerle anlattı:

"Unutamadığım bir çocukluk hatıram var, çok komik. Erenköy'de anneannemin evinde oturuyoruz. Daha doğrusu anneannemin çiftliğinde. Ben o zaman 3 yaşındayım, Ajda da 5 yaşında. Ben ne kadar uysalsam, Ajda da o kadar hiperaktif. Ajda'nın bütün arkadaşları erkek. Komşularımızın sanırım o dönem hep erkek çocukları vardı. Aralarında tek kız Ajda."

"Bir gün beni bir ağacın karşısında durdurup kafama da bir elma koydu. Ve taşlayarak o elmayı düşürmeye çalıştılar. Nasıl ama? Tabii o sırada kafam yarıldı. Hastaneye koştuk. Artık buna gülünür mü, ağlanır mı? 3 yaşında bir çocuk, masum olduğu için ne söylenirse yapıyor. İşte o bendim. Kafama elma koyup taşla düşürmeye çalıştılar. Kafam yarıldı, soluğu hastanede aldık. Ben, elma ve taş. En komik ve unutamadığım çocukluk hatıralarımdan biridir."