İddiaya göre; Altınşehir Şehit Yıldırım Polis Merkezi'ne giden polis memuru S.U.Ş. polis merkezi amiri başkomiser Kamuran Üçgül'ün odasına girerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.U.Ş. polis merkezi amiri başkomiser Kamuran Üçgül ile o sırada odada bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipler amiri Gökhan Özer'i beylik tabancasıyla ateş açarak yaraladı. Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru S.U.Ş. iki bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Hakan Reçber Avrupa ikincisi Hakan Reçber Avrupa ikincisi

2 POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Ağır yaralanan başkomiser Kamuran Üçgül ile Gökhan Özer sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Üçgül ve Özer şehit düştü.

TAHKİKAT BAŞLATILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı bildirdi. Hayatını kaybeden şehitlere rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileyen Bakan Yerlikaya açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.'yü yaralamıştır. Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur. Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."