Hastanede akılalmaz olay: Sedyeden kalkıp kendisine müdahale eden doktora saldırdı! Hastanede akılalmaz olay: Sedyeden kalkıp kendisine müdahale eden doktora saldırdı!

Kaza, 24 Nisan'da Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi, Güney Kampüs Yolu'nda meydana geldi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kontrole giden Hatice Sabahi, evine dönmek için Vedat K.'nin kullandığı 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne bindi.

Sürücünün direksiyon başında sigara içtiği otobüs, kapısı açık şekilde ilerlerken yaşlı kadın, otobüs kartını göstermek için ayağa kalktı. Manevra sırasında dengesini kaybeden Sabahi, açık olan kapıdan düşüp, başını asfalta çarptı.

Adana’da otobüsten düşen kadın yaşam savaşını kaybetti!

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Sabahi'yi ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürdü. Sürücü ise gözaltına alınıp, polis merkezine götürüldü.

ENTÜBE EDİLDİ

Hastanede ameliyata alınan 6 çocuk annesi Sabahi'nin beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi.

Adana’da otobüsten düşen kadın yaşam savaşını kaybetti!

Kafatasında biriken kan boşaltılan Sabahi, yoğun bakım ünitesinde entübe edildi. Sabahi'nin emekli öğretmen eşi Cemil Sabahi ile çocukları hastaneye giderek, gelecek iyi bir haberi beklemeye başladı.

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü Vedat K. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana’da otobüsten düşen kadın yaşam savaşını kaybetti!

HASTANE ÖNÜNDE AÇIKLAMA

Şoförün serbest bırakılmasına tepki gösteren Cemil Sabahi, 'Bu apaçık cinayete teşebbüstür. Kapıyı neden açık bırakmış, bilemiyorum. Bir litre az mazot yakmak için mi böyle yapıyorlar? Ayrıca sigara içiyor. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?

Adana’da otobüsten düşen kadın yaşam savaşını kaybetti!

Adli kontrol verilerek serbest bırakılmış. Eşimin beyin kanaması ameliyatla durduruldu. Uzun süredir de uyutuluyor. Üstelik vücudunda çok sayıda kırık var.

Hayati tehlikeyi atlatabilirse, kırıklarına bakılacak. Son derece berbat durumdayım' diyerek gözyaşı dökmüştü.

Adana’da otobüsten düşen kadın yaşam savaşını kaybetti!

HAYATINI KAYBETTİ

Yaşlı kadın tedavi gördüğü hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Hatice Sabahi'nin cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.