14:48 GÜNDEM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, milli sporcuların 1 Ocak'tan itibaren uluslararası turnuvalarda 493'ü altın 1515 madalya kazandığını açıkladı.

14:44 EKONOMİ

Sakarya Gaz Sahası'nda 23 Mayıs'ta yeni bir kuyunun sondajına başlanılacağını ve Haziran ayı içinde neticesini alacaklarını açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sahanın kuzey batısından da ümitli olduklarını ve petrol emaresi olduğunu düşündükleri bir sondaj daha yapmayı planladıklarını bildirdi.

14:39 GÜNDEM

Arıların ve diğer tozlayıcıların popülasyonunun tehlike altında olması nedeniyle meyveler, kabuklu yemişler ve sebze ürünleri gibi besleyici yiyeceklerin yerini pirinç, mısır ve patates gibi ürünlere bırakmasıyla dengesiz beslenme ortaya çıkarıyor.

14:33 GÜNDEM

ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi, "Kurtuluş İttifakı" kurdu. İttifakın sözcülüğüne Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz getirildi.

14:32 GÜNDEM

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 19 Mayıs’ta, Gaziantep'in Suriye sınırındaki Karkamış ilçesinde bir köy evine misafir oldu. Ziyaretinde Süleyman Şah Türbesi ile Roma uygarlığının merkezi hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, bilim insanları ile çalışmalar yaptı.

14:31 GÜNDEM

İstanbul Beşiktaş’ta 19 Mayıs kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

14:29 GÜNDEM

Batman Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, çevre sakinlerinin Raman Mahallesi 1810. Sokak'taki bir evden kötü koku geldiği yönündeki ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Yapılan incelemede, hem evin içinde hem de avlusunda yığınlar halinde çöp olduğunu tespit edildi. Evden 2 kamyon dolusu yaklaşık 20 ton çöp çıkartılarak, evde ilaçlama ve dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.

14:27 GÜNDEM

Bitlis-Van kara yolunda yaklaşık 20 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü, Yoncabaşı köyü mevkisinde kontrolden çıkarak dereye düştü. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sürücü ile birlikte 7 kişinin yaralandığı öğrenildi.

14:22 EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), stratejik planı kapsamında 2033'te filosundaki uçak sayısını 813'e yükselterek, yıllık 171 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

14:21 GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğü için harekete geçtiği gün olan 19 Mayıs 1919 tarihi, milli birlik ve beraberliğimizin gücünü tüm dünyaya gösterdiğimiz en önemli simgelerden biridir” dedi.