BDDK'dan yeni karar: Yabancı para kısıtlaması kaldırıldı! BDDK'dan yeni karar: Yabancı para kısıtlaması kaldırıldı!

Tunceli-Erzincan karayolunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Rabat köyü yakınlarındaki kazada yoldan çıkan hafif ticari araç kayaya çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza, Tunceli-Erzincan karayolu Rabat köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre karayolunda seyir halinde olan Ankara plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kayaya çarptı.

Tunceli'de feci kaza! Hafif ticari araç kayaya çarptı: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye 112, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Tunceli'de feci kaza! Hafif ticari araç kayaya çarptı: Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

1 ÖLÜ, 5 YARALI VAR

Bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği kazada yaralanan 5 kişi yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tunceli'de feci kaza! Hafif ticari araç kayaya çarptı: Ölü ve yaralılar var - 3. Resim

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.