VAR Haberleri

VAR haberleri ve güncel VAR gelişmeleri, VAR ile ilgili tüm video, VAR fotoğrafları ve VAR haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Trendyol Süper Lig'de sezon sonuna kadar kritik maçlara yabancı Video Yardımcı...

GÜNDEM

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de yabancı VAR hakemi görevlendirileceğini açıkladı.

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bugün oynanacak Galatasaray-Hatayspor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Serkan Tokat oldu.

GÜNDEM

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Geçtiğimiz hafta problemin en büyük kısmı VAR'da yaşandı. VAR'da görev alan hocalarımıza sesleniyorum, VAR’da bu sıkıntıları...

GÜNDEM

Beşiktaş Kulübü, 1-0 kaybettikleri Galatasaray derbisinde Cenk Tosun ile Derrick Köhn arasında yaşanan pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istedi.

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam oynanacak Galatasaray - Antalyaspor müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Özgür Yankaya oldu.

GÜNDEM

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 26. haftasından itibaren VAR konuşmalarının kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

GÜNDEM

MKE Ankaragücü, Konyaspor maçının VAR kayıtlarının açıklanmasına yönelik TFF'ye başvuru yapacaklarını duyurdu. Ankaragücü, hakem Direnç Tonusluoğlu'nun maçın sonucuna doğrudan tesir...

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig’de bugün Galatasaray ile Başakşehir arasında oynanacak müsabakanın VAR hakemi Koray Gençerler oldu.

GÜNDEM

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında oynanacak Galatasaray - Corendon Alanyaspor karşılaşmasında TFF VAR merkezinde hakem Serkan Tokat görev yapacak.