MSB Haberleri

MSB haberleri ve güncel MSB gelişmeleri, MSB ile ilgili tüm video, MSB fotoğrafları ve MSB haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

MSB: Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Böylece, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 1 PKK'lı teröristin daha Habur'daki hudut karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı, yerli ATAK helikopteri kullanan pilotların göreve çıkma sürecini ve hedefleri imha görüntülerini yayınladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan FETÖ üyesi 3 kişinin hudutta yakalandığını açıkladı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, şehit ailelerine ithafen hazırladığı videoyu yayınladı.

GÜNDEM

EGM ve MSB 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi için mesaj yayımladı.

GÜNDEM

MSB kaynakları, "F-35 konusunda ödediğimiz parayı geri alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu konuda da görüşmeler devam etmektedir. Bizim bu aşamada KAAN’a odaklanmamız...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 PKK'lı, Fırat Kalkanı bölgesinde ise 1 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Lojistik Genel Müdürlüğüne Erbil Özdemir'in atandığına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

MSB: “Çok yönlü etkin tedbirler sayesinde son bir haftada hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 161 şahıs yakalanmıştır" açıklamasını yaptı.

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)'den yapılan açıklamada: "2’nci Ana Jet Üs Komutanlığından (Çiğli/İzmir) kalkan bir adet helikopterimiz teknik bir arıza nedeniyle...

GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Şırnak’ta kalp krizi geçiren bir vatandaşın Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait bir helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine ulaştırıldığını...