İnterpol Haberleri

İnterpol haberleri ve güncel İnterpol gelişmeleri, İnterpol ile ilgili tüm video, İnterpol fotoğrafları ve İnterpol haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.

GÜNDEM

Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle dolandırıcılık, sarı bülteniyle de 2 ayrı hırsızlık suçundan uluslararası seviyede aranan Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov'un İstanbul'da...

GÜNDEM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) bir üniversitede bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman'ın Interpol tarafından “cinsel saldırı” ve “öldürmeye...

DÜNYA

Interpol, Moskova'da IŞİD'in üstlendiği silahlı saldırıya ilişkin Rus yetkililerin yürüttüğü saldırıya destek sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

GÜNDEM

Almanya'da uyuşturucu madde ticareti suçuna karışan ve Interpol'de kırmızı bültenle arama kaydı bulunan C.A., İzmir'de yakalandı. C.A, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hollanda tarafından Interpol kırmızı bülteniyle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı.

GÜNDEM

Adana’da IŞİD'e yönelik operasyonda Interpol tarafından kırımızı bültenle aranan 6 Iraklı yakalandı.

GÜNDEM

Interpol tarafından "uluslararası organize suç örgütüne üye olma", "kumar oynanması için yer ve imkan sağlama", "yolsuzluk" gibi suçlardan kırmızı bültenle...

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ülke tarafından haklarında INTERPOL'ün kırmızı bültenle aradığı 42 şahsın yakalandığını duyurdu.

GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan 10 kişinin daha İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

GÜNDEM

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu kişi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalandı.

GÜNDEM

Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından mavi bültenle aranan IŞİD'li bir şüpheli Kırıkkale’de yakalandı.