Feribot Haberleri

feribot haberleri ve güncel feribot gelişmeleri, feribot ile ilgili tüm video, feribot fotoğrafları ve feribot haberleri UHA sitemizde


GÜNDEM

Çanakkale Boğazı'ndaki hatlarda ulaşım sağlayan feribot seferleri saatsiz yapılıyor.

GÜNDEM

Çanakkale'de kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ilçesine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

GÜNDEM

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan firma, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artıracak.

GÜNDEM

Çanakkale'de yarın bazı feribot seferleri fırtına nedeniyle yapılamayacak.

GÜNDEM

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot hatlarında yarın beklenen fırtına nedeniyle tek sefer yapılacak.

GÜNDEM

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

GÜNDEM

Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında yarın bazı seferler fırtına sebebiyle yapılamayacak.

GÜNDEM

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal...

GÜNDEM

Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.

GÜNDEM

Çanakkale'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

GÜNDEM

Çanakkale'de Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi

GÜNDEM

ÇANAKKALE'de, fırtına nedeniyle yarın Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.